Glaasje gerookte zalm en appel

Benodigdheden voor 4 personen:

  •  200g gerookte zalm
  •  1 Greenstar appel (Belgische appel)
  •  200g verse platte kaas
  •  bieslook-peper-zout

Werkwijze:

  • Snijd de appel in zeer kleine blokjes en meng deze onder de platte kaas.
  • Doe er ook fijngesneden bieslook bij en kruid af met peper en zout.
  • Snijd de gerookte zalm in reepjes.
  • Vul de glaasjes met het mengsel en verdeel er de fijngesneden gerookt zalm over.
  • Werk af met een partje appel en een paar sprietjes bieslook.

Smakelijk!

Dit is een fris aperitiefhapje.

Reageer

Persoonsgegevens die je via deze website invoert, worden enkel gebruikt om contact met je op te nemen nadat je een contactformulier hebt ingestuurd of na deelname aan een van onze acties. Kaendelhof geeft geen persoonsgegevens door aan derden. Overeenkomstig de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer heb je het recht de gegevens die op jou betrekking hebben te raadplegen of te verbeteren. Neem in dat geval simpelweg contact met ons op.

Verplichte velden *